موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی عقیق

آرشیو اخبار

میز تخصصی هوش مصنوعی

میز تخصصی هوش مصنوعی در موسسه آموزش عالی عقیق شاهین شهر راه اندازی شد.

همکاری اداره ارشاد و عقیق

📌آغاز همکاری اداره ارشاد شاهین شهر و دانشگاه عقیق

اطلاعیه ثبت نام دانشجویان کاردانی مهرماه 1403-1402

کاردانی مهر 1402

آغاز ثبت نام (بدون آزمون ) کارشناسی پیوسته1402

ثبت نام کارشناسی پیوسته(بدون آزمون) دانشگاه عقیق آغاز شد

ساعت کاری مردادماه سال 1402 موسسه آموزش عالی عقیق

ساعت کار موسسه در مردادماه 1402

اولین همایش هوش مصنوعی و متاورس

همایش هوش مصنوعی و متاورس

اولین رویداد فناورانه حمل و نقل دانش بنیان

حمل و نقل دانش بنیان

پذیرش کارشناسی ناپیوسته

تکمیل ظرفیت ترم بهمن ماه سال جاری در مقطع کارشناسی ناپیوسته

شروع ثبت نام بهمن ماه

شروع ثبت نام بهمن ماه کارشناسی پیوسته

اولین جشنواره ملی سلامت دانشجویان

نخستین جشنواره ملی سلامت دانشجویان با هدف ارتقاء سواد سلامت و بهبود سبک زندگی دانشجویی در حال برگزاری است.

فراخوان بیست و پنجمین دوره مسابقات دانشجویی ملی سالانه انجمن علمی بین المللی بتن آمریکا-شاخه ایران

ثبت نام دانشجویان ورودی جدید کارشناسی ارشد مهر ماه سال تحصیلی 1402-1401

با تبریک موفقیت در راهیابی به آموزش عالی و ضمن خوش آمدگویی و آرزوی تحصیلی پربار و موفقیت آمیز در موسسه آموزش عالی عقیق، بدینوسیله زمان و مدارک لازم برای ثبت نام به شرح زیر اعلام می گردد:

طرح حمایتی عید تا عید صندوق رفاه ، ویژه دانشجویان و دانش آموختگان

طرح حمایتی عید تا عید صندوق رفاه ، ویژه دانشجویان و دانش آموختگان از 12 بهمن آغاز می گردد.

مراحل اجرایی ساختمان هشت بهشت

گزارشی از مراحل عملیات اجرای سقف ساختمان جدید دانشگاه عقیق

ثبت نام ارشد

مراحل ثبت نام دانشجویان ورودی جدید کارشناسی ارشد نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400 دانشگاه عقیق

راهنمای دانشجویان ورودی جدید

ضمن تبریک شروع سال تحصیلی به ورودی های جدید دانشگاه، شایان ذکر است، جهت اطلاع از نحوه شرکت در کلاس ها و استفاده از سامانه های دانشگاه می بایست طبق مراحل *فایل راهنما* اقدام نمائید.

ثبت نام رشته های کارشناسی ارشد (بدون آزمون) دانشگاه عقیق آغاز شد

دانشگاه غیر انتفاعی عقیق براساس دستورالعمل اجرایی وزارت علوم( استعدادهای درخشان) اقدام به پذیرش دانشجویان کارشناسی ارشد بدون آزمون در رشته های زیر می نماید

تمدید ثبت نام دانشجویان ورودی جدید

تمدید ثبت نام دانشجویان ورودی جدید نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400 دانشگاه عقیق آغاز شد.

تداوم عملیات احداث فاز یک ساختمان پردیس اصلی دانشگاه عقیق شاهین شهر 🔰

تداوم عملیات احداث فاز یک ساختمان پردیس اصلی دانشگاه عقیق شاهین شهر

ثبت نام رشته ای بدون آزمون کارشناسی پیوسته

پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی پیوسته بدون آزمون در دانشگاه غیر انتفاعی عقیق شروع شد...

تبریک به جناب آقای جواد عابدی

کسب حکم قهرمانی در مسابقات کمربند طلایی قهرمانی جهان جام ولایت

سخنرانی دکتر سید محمد امیری در جشن پیوند آسمانی

جشن پیوند آسمانی همزمان با سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) را با حضور مسؤولان شهرستانی ، اعضای فعلی و منتخب شورای اسلامی شاهین شهر ، معاونین شهرداری و زوج‌های جوان شاهین شهری در تالار شیخ بهایی برگزار شد.

برگزاری دوره آموزشی مهارت های زندگی پس از ازدواج ( ویژه زوج های جوان)

دانشگاه عقیق برگزار میکند: دوره آموزشی مهارت های زندگی پس از ازدواج

رئیس جدید هیات موسس

انتصاب آقای امراله محمدی به عنوان رئیس جدید هیات موسس آموزش عالی عقیق

ثبت نام بیست و چهارمین دوره ازدواج های دانشجویی

در راستای طرح ملی همسفر تا بهشت، دفتر نهاد مقام معظم رهبری اقدام به برگزاری بیست و چهارمین دوره ازدواج دانشجویی نموده. جهت ثبت نام الکترونیکی و آگاهی از شرایط، مقررات و مدارک لازم به سامانه ازدواج دانشجویی به آدرس ezdevaj.nahad.ir مراجعه فرمائید.

برگزاری دوره آموزش گریم با صدور گواهینامه معتبر

دوره ی آموزش آزاد گریم با بهره گیری از اساتید تراز اول به صورت مجازی و حضوری در غالب 30 ساعت هنرجو میپذیرد. برگزاری این دوره با صدور گواهینامه معتبراز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و قابل ترجمه،همراه می باشد.

برگزاری دوره های جامع آموزشی بورس و ارز دیجیتال

موسسه آموزش عالی عقیق با برگزاری دوره های جامع آموزش بورس و ارز دیجیتال در صدد ارتقا دانش و مهارت لازم جهت حضور علاقمندان در بازار های سرمایه داخلی و خارجی است.

برگزاری دوره آموزشی مدیریت کافی شاپ با صدور گواهینامه معتبر

ثبت نام دوره آموزش آزاد در رشته مدیریت کافی شاپ آغاز شد. این دوره در غالب 32 ساعت و با بهره گیری از اساتید مجرب، و صدور گواهینامه معتبراز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می گردد.

اطلاعیه ثبت نام دانشجویان ورودی جدید کاردانی سال تحصیلی 1399 - 1400

ثبت نام دانشجویان ورودی جدید کاردانی و کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته و کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1400-1399 آغاز شد

روزهای کاری موسسه به دلیل شیوع ویروس کرونا تغییر کرد.

خلاصه خبر

فرصت طلایی جهت افزایش توانمندی و ورود به بازار کار مخصوص فارغ التحصیلان موسسه ی عقیق

فرصت طلایی

تفاهم نامه همکاری بین اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان و موسسه آموزش عالی عقیق شاهین شهر امضا شد.

خلاصه خبر

موسسه آموزش عالی عقیق با آزمون و بدون آزمون دانشجو می پذیرد.