تاریخچه موسسه

موسسه آموزش عالی عقیق با اخذ مجوز از شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری در سال 1388 تاسیس و در مهر ماه همان سال با پذیرش دانشجو در رشته ها و مقاطع تحصیلی زیر فعالیت خود را رسما در شاهین شهر آغاز کرده است .

• کاردانی عمران - کارهای عمومی ساختمان
  • کارشناسی ناپیوسته مهندسی تکنولوژی عمران
  • کارشناسی ناپیوسته مهندسی تکنولوژی نرم افزار

از بدو تاسیس توجه به کیفیت و استانداردهای آموزشی و حفظ ارزشها در جهت تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد مدنظر و سرلوحه کار و برنامه ها قرار گرفت و در همین سالهای اندکی که از تاسیس موسسه می گذرد، با افتخار می توان ادعا کرد که پیشرفتهای خوبی در ابعاد ارکان موسسه، کیفیت آموزشی، جذب اعضای هیئت علمی، توسعه فضا و امکانات آموزشی، توسعه رشته ها و مقاطع تحصیلی، خدمات رفاهی و پشتیبانی و فعالیتهای فرهنگی و فوق برنامه صورت گرفته است. دانش، توانائی و موفقیت دانش آموختگان و ارزیابی مراکز و مسئولین ذیربط گواه این دستاوردها است.