انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400 دانشگاه عقیق

اطلاعیه انتخاب واحد

نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400 دانشگاه عقیق

انتخاب واحد در روزهای چهارشنبه 27 بهمن  و  پنجشنبه 28 بهمن  ماه

دانشجویان گرامی، جهت  انتخاب واحد برای نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400 می­بایست طبق مراحل زیر عمل نمایند:

* توجه: در صورت انجام ندادن هر کدام از 3  مرحله زیر انتخاب واحد شما قطعی نبوده و فاقد اعتبار است.

* توجه: پاسخگویی در زمان انتخاب واحد به صورت غیرحضوری و از طریق شماره­های ذکر شده در اطلاعیه می­باشد.

1- تسویه حساب ترم قبل و پراخت شهریه ثابت نیمسال دوم 1401-1400جهت باز شدن فایل آموزشی برای انتخاب واحد.

مبلغ بدهی را از قسمت "اطلاعات جامع دانشجو" و سپس از طریق تصاویر زیر می ­توانید مشاهده نمائید.

* توجه: جهت پرداخت به درگاه پرداخت شهریه سامانه گلستان مراجعه نمائید. و طبق تصاویر زیر اقدام به پرداخت شهریه از طریق درگاه نمائید.

2- انتخاب واحد

جهت انتخاب واحد می­بایست از مسیر تعیین شده در تصویر زیر اقدام نمائید:

در صورت هر گونه مشکل و یا خطا در روند انتخاب واحد می­توانید درخواست خود را با استفاده از "فرم درخواست"  به مدیر گروه مربوطه (با توجه به جدول زیر) ارسال نمائید.

رشته

مدیر گروه

شماره واتس اَپ

مدیریت و حسابداری

آقای دکتر شکرچی زاده

09133258532

عمران، صنایع و مهندسی ایمنی بهداشت (HSE)

خانم مهندس طباطبائی

09131869310

کاردانی و کارشناسی کامپیوتر

خانم مهندس یاری نژاد

09013727536

کارشناسی ارشد کامپیوتر و فناوری اطلاعات

آقای دکتر رضازاده

09131174212

کارشناسی و کارشناسی ارشد علوم ورزشی

دکتر کارگرفرد

09131150612

* یادآوری 1: دانشجویانی که سنوات آن­ها پایان یافته جهت درخواست افزایش سنوات به نشانی (https://portal.saorg.ir/home-2) مراجعه نموده و برای درخواست افزایش سنوات در سامانه سجاد ثبت­نام نمایند، و سپس از طریق شماره (09024469697) به خانم عبداللهی اطلاع دهند.

* یادآوری 2: دانشجویانی که کسری مدارک دارند، لازم است نسبت به تکمیل مدارک خود (تائیدیه تحصیلی و مدرک پایه) اقدام نمایند.

مراجعه به دروس ارائه شده در ترم جاری و انتخاب آنها براساس شرایط زیر:

• دانشجویان مقطع کاردانی و کارشناسی حداقل 12 واحد و حداکثر 20 واحد
  • دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد حداقل 8 واحد و حداکثر 14 واحد
  • دانشجویان کاردانی و کارشناسی که در نیمسال قبل مشروط شده­اند حداکثر 14 واحد

می­توانند انتخاب نمایند.

• دانشجویان مقطع کاردانی و کارشناسی که ترم آخر می­باشند رعایت حداقل واحد الزامی نیست و می­توانند تا 24 واحد انتخاب نمایند، مشروط بر اینکه با اخذ 24 واحد فارغ التحصیل شوند.
  • دانشجویان مقطع کاردانی و کارشناسی که ترم آخر بوده و دروس موردنیاز آن­ها ارائه نشده جهت ارائه درخواست اخذ درس به صورت تک درس به مدیر گروه مراجعه نمایند.

3- پرداخت مابقی شهریه و ثبت نهایی واحدها

پس از انتخاب واحدهای موردنیاز و مشخص شدن کل شهریه دانشجو می­بایست تا تاریخ 1400/12/09 نسبت به پرداخت و تعیین و تکلیف مابقی شهریه اقدام نماید. در غیر اینصورت انتخاب واحد آنها ثبت نهایی نشده و فاقد اعتبار می­باشد.

*توجه*

در صورت انجام ندادن هر کدام از 3  مرحله فوق

انتخاب واحد شما قطعی نبوده و فاقد اعتبار است.

*توجه*