موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی عقیق

اطلاعیه ثبت نام برای دانشجویان ورودی جدید نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400 دانشگاه عقیق

22 دی 1400

ضمن عرض تبریک و خیر مقدم خدمت دانشجویان گرامی ورودی جدید سال تحصیلی 1401-1400 سلامتی، بهروزی و موفقیت تحصیلی شما عزیزان را از خداوند متعال خواستاریم.

جهت ثبت نام برای نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400 می­بایست طبق مراحل زیر عمل نمائید:

زمان ثبت نام: در روزهای یکشنبه 26 دی ماه تا سه شنبه 28 دی ماه

دانشجویان ورودی جدید قبل از حضور در دانشگاه باید فرم ثبت نام را از اینجا  دریافت نموده و تکمیل نمایند.

سپس با در دست داشتن فرم ثبت نام تکمیل شده به همراه مدارک مشروحه زیر به دانشگاه مراجعه کنند.

مقطع کارشناسی پیوسته

1. اصل مدرک دیپلم شاخه نظام آموزشی جدید (3-3-6) و یا مدرک پیش دانشگاهی + دیپلم متوسطه به همراه ریز نمرات و کپی هر یک از آنها

2. ارائه رسید درخواست تاییدیه تحصیلی دیپلم و پیش­دانشگاهی (درصورت دارا بودن) هر کدام به صورت جداگانه که از قبل از طریق سایت (https://emt.medu.ir/) ثبت نام نموده ­اید.

3. اصل شناسنامه و 2 برگ کپی از تمام صفحات

4. اصل کارت ملی و2 برگ کپی از پشت و روی آن

5. شش قطعه عکس 4*3 تمام رخ تهیه شده در سال جاری

6. گواهی دال بر وضعیت نظام وظیفه برادران ( کارت پایان خدمت، کارت معافیت، برگ سبز و اعزام و...)